- 21. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let
-
Set680
Thousand Island dressingen er nok mest kendt for sin plads på rejecocktailen og på tube til salaterne, når der grilles.
I ugens løb så jeg Gordon Ramsey komme Thousand Island dressing i en burger i bestræbelserne på at rede en amerikansk restaurant. Så det måtte jeg da også prøve at kaste mig ud, da jeg lørdag lavede hjemmelavet burgers.
Tit forfalder vi til bare at smide ketchup og salatmayo i en burger – og det er også godt! Men en lille hjemmelavet dressing kan også give lidt variation til burgeren.
Thousand Island dressing
Christian SvaneRetter Dressing
Køkken Amerikansk
Ingredienser
- 2 dl mayonnaise (gerne hjemmelavet)
- 1 spsk hvidvinseddike
- 2 spsk ketchup (Heinz har en god syrlighed)
- 2 skvæt tabasco
- ½ tsk paprika
- 1 tsk Engelsk sauce (Worchestershire sauce)
- 1 tsk fransk sødsennep (French´s classic yellow er god)
- ½ tsk salt og peber
- 4-5 cornichoner
Sådan gør du
- Mayonnaise og hvidvinseddike piskes sammen i en skål.
- Ketchup, tabasco, paprika, engelsk sauce, sennep, salt og peber tilsættes. Pisk til at ingredienser optages i dressingen.
- Snit cornichonerne i skiver og dernæst i strimler, inden de hakkes i fin tern. Vend dem i dressing og stil på køl ind til servering.
Tip til opskriften
Du kan med fordel lave din egen mayonnaise inden du knalder denne dressing sammen.
Velbekomme.